nuffnang

Tuesday, May 18, 2010

JELAJAH BLOG versi 4.0 BEN ASHAARI



1 ) Header BEN ASHAARI BLOG

Bukan. Dia bukan Jimmy Shanley. Dia Ben Ashaari. Famous blogger yg aku baru kenal last week. (Sila klik gambar atas tu utk ke blog beliau)

2) Berikan nama samaran anda dan nama blog anda ... Ceritakan latar belakang blog anda .. Lagi panjang lagi bagusssss ...

CikCloudy nama samaranku... hehe.. nama blog of course la cloudymonday.

Cloudymonday nih mostly pasal;

1. things of my interest kat Kuantan (sebab dok mencari makan di Kuantan)
apa saja yg menarik perhatian aku yg ada di Kuantan nih contoh nyer spt entry nih
nasi dagang ubai
pasar borong kat Pekan (ehh.. ni bukan kat Kuantan.. hehe)
pantai batu hitam

2. things of my interest kat Kelate (sebab asal kelate)
etok (hanya orang kelate tahu makan etok)

3. pasal buku yg aku suka baca.. reading is my passion!
LOTR utk di jual (ni buku yg tak abis2 baca, so jual je lah)
nostalgia buku enid blyton


3) Dari mana anda tau mengenai Segmen ini

kenal ben (well.. bukan kenal in person la kan) thru blog kak jie pastu letak link blog ben kat cloudymonday nih, pastu sebab dia rajin update, hari2 lah aku baca blog dia (since last week la)... then baru je tadi baca pasal segmen nih.. so apa lagiii... cuba lahhh...


wokeh... done! bleh jelajah blog2 lain plak...

2 comments:

ainhamzah said...

all the best..
ain pun harap2x ben pandang belog ain tuh
--__--

sHaFAa said...

gud luck..smoga berjaya