nuffnang

Sunday, March 15, 2009

Aril Akademi Fantasia 7, AF 7



photo credit: ohartis.com




Yang paling kuit miut is of course Aril adik Izwan Pilus tu la kan.. eh yer ke dia adik Izwan Pilus? Pls correct me if I'm wrong..




Yang paling best nyanyi? So far aku tak nampak sesapa yg stand out from all 14 of them la..









tapi dalam gambar ni Aril nih tak kiut miut sangat la pulak... tapi dalam Diari AF 7 memang paling comeyyy lahh... kalah students ppuan yg lain.. haha....


Okeh ni profil or biodata dia... tgk nama bapak... ok betul adik Izwan Pilus


Nama: Khairil Azam Bin Pilus
Asal: Kuala Lumpur
D.O.B: 5 November 1985
Bangsa: Melayu
Status: Bujang
Agama: Islam
Kerja: Pereka Grafik





8 comments:

Neeza Shahril said...

eh! besday dia sama dengan besday pengarah lama saya la.. nama dia pn nurul ;)

miss cloudy said...

yer kerr..so good la u... ex boss pun buleh ingat...

intan-ee said...

yup...adik izwan pilus...mmg ensem...nice ur page...jgn lupa singgah page intan...follow me k...

intan said...

add me as ur friend...

adenium said...

ai suka hfiz....heheheh

akusue said...

afundi heliza! hua3

nonoo said...

aril is the best among the best..............

Anonymous said...

eee.....aril...a cute boyz....i like u...pleass add me...ur r the best..ARIL..