nuffnang

Saturday, May 22, 2010

Holiday Villa Cherating

Dah dekat nak cuti sekolah ni mesti ramai yang dok survey hotel untuk pi bercuti kan, so CikCloudy nak cuba laa tangkap keyword hotel yang terbaik di Cherating, manalah tau kot2 sangkut barang 100-200 hits... hahaaa... dapat 5 pun syukur dah...

Anyway, baru-baru nih CikCloudy berpeluang menginap secara percuma di Holiday Villa Cherating. My very first time staying at this Holiday Villa Cherating.

Okeh.. meh kita tengok gambar Holiday Villa Cherating yang sempat CikCloudy snap...



ini nama dia eastern pavilion



pandangan Holiday Villa yang CikCloudy amik on the way balik dari pantai..



haaa.. nih la pantai yang depan Holiday Villa... ala2 private beach la sebab guest kat Holiday Villa je yg ada kat sini.. best.. tak busy.. tak ramai orang..



unfortunately bendera merah sudah naik la.. maknanya swimming is not allowed, tapi aku tengok ada je yg mandi.. at your own risk la kan..



tiba-tiba gambar kolam renang pulak.. hehe.. swimming pool nih located betul2 depan bilik CikCloudy tau.. boleh kuar ikut beranda bilik je utk ke pool nih, sangat sesuai utk family yg bawak anak2 yg suka berendam lama-lama kat pool.. kalau agak2 mak pak nyer penat dah nak jaga, jerit je dari dalam bilik terus bleh dengar suruh anak2 naik.. hehe


ni plak gambar bilik mandi nyer.. dia nyer waste basket cun sangat, dia pakai tempayan..



lagi gambar pool depan bilik



haaa.. nih la bilik nyer... belah kiri gambar dekat ngan sofa tu letak nyer beranda yg mengadap pool tadi tuu..



sangat nyaman bilik nyaa...

okeh.. nanti CikCloudy sambung lagi entry Holiday Villa nih.. nak p tengok Buletin Utama jap, pastu nak tgk konsert final AF8 plak.. shahir ke juara??? huhuuu..

3 comments:

@juera said...

cantek eastern pavillion ni..dekat je ngn area umah sy tp x pnh msuk..

Hana Picca said...

wah, menarik lah cherating nih.. leh masuk list tmpat menarik utk dilawati nih..hehehe

miss cloudy said...

juera, biasalah kalu dekat ngan umah memang x pergi kan..

hana... yeahh ni baru sikit gambar.. ada lagi nak upload nih.. gambar penginapan yg berntuk chalet plak.. lg best ada private pool depan umah.. hehe