nuffnang

Monday, May 10, 2010

Buku The Lord of the Rings Untuk Dijual

original post telah dia buat pada 21 April 2010 dalam English (re: title of the entry), so kali ni, aku post lagi the same entry dengan tajuk in Malay. Kot2 la sangkut kali nih...

atau pun .. shud i use ebay?

Ada sesapa yg readers CikCloudy nih yg bleh bagi cadangan? Should I jual buku ni thru ebay???


Koleksi buku LORD OF THE RINGS ni dah lama dalam simpanan aku, dalam 5 tahun adalah kot, tapi dalam kesemua tujuh buku yg ada dalam koleksi ni... sebuah buku pun aku tak mampu nak habiskan... so aku rasa it's better for me to find a better owner for the book lah... cewaahh.. padahal nak test market laku tak nak jual.. heheee... well.. actually dua2 lah...



ni kotak buku2 nyer





there are seven books altogether



perfect collection for LOTR fan!

It's only for RM200 including postage (within Malaysia)

dua ratus ringgit jerrr.. berbaloi2 kepada peminat die-hard LOTR nih..

6 comments:

zino said...

salam kenal
kunjungan balas..

ainaa said...

ada lagi ke ni?*knapa skrg bru jumpe* huhu.

Aisyah Zulkifli said...

ade lagi ke ni?or org da beli?

miss cloudy said...

salam.. ainaa n aisyah... buku ni masih ada.. if u r really2 interested pls email me at cloudymonday@gmail.com

AnBu said...

ada lagi ke?berminat ni

miss cloudy said...

sorry anbu, dh jual 2 yrs ago :)