nuffnang

Wednesday, February 08, 2017

No More Chatime!

Baru tau... ada a little dispute antara frachisee and Taiwan's franchisor ... rasanya tengok kat insta ummi nazeera, dia cakap minum chatime for the last time before its rebranding... teruslah google nk tahu apa cerita..

PETALING JAYA: Chatime will be no more by March 6, says its outgoing franchisee Loob Holding.
In a press conference on Wednesday, its chief executive officer Bryan Loo said that the 165 outlets under his company will undergo a rebranding exercise and debut as a new local tea chain by early March.
This sets the stage for a bitter rivalry between Chatime and its Taiwanese backer and Loob's new tea chain.
"If they open a Chatime here, we will open an outlet next to them," Loo told journalists at a press conference at his company office in Kota Damansara.
Chatime franchiser La Kaffa International Co Ltd terminated its contract with Loob in early January, which was supposed to run until 2041.
Loob will also begin arbitration proceedings against La Kaffa International in Singapore, and Loo said that he intended to claim for any damage the termination had caused his company.
For now, the 165 Chatime outlets here will still remain as they are until March 6 – when the 45-day cooling-off period agreed upon by both companies ends.
After which, the outlets will be rebranded under a new name, though Loo said it would not differ significantly from the Chatime concept.
It will still sport a purple logo, albeit in a different colour scheme, and will still specialise in tea drinks, though Loo said Loob was now free to experiment with new beverages.
"We are no longer restricted to just bubble tea. We can also provide fresh juices and artisanal coffee," he said.
Malaysia accounts for more than half of Chatime's turnover recorded by the franchisor's reported 800 outlets worldwide.
Loo personally lodged a police report over the termination saying he was concerned about the loss of jobs over the termination of the franchise.
Loo said there had been disagreements and disputes over various business and operational matters in the past but these were all dealt with in accordance with the terms of the franchise agreement. 

Read more at http://www.thestar.com.my/news/nation/2017/01/25/loob-holdings-throws-down-the-gauntlet-in-chatime-franchise-spat/#84Zl0DliC0d2LXQq.99

RINDU..

Rindunyerr nk ber blogging kat sini... tunggu yaa...

Monday, November 28, 2016

CUTI UMUM 2017



yang warna biru tu kena amik cuti tahuan la utk jd lagi panjang cuti nyer... heeee 




Friday, November 25, 2016

You Go Girl!



so proud of you YUNA

Sunday, November 06, 2016

LEBAK



Tempat baru utk lepak minum kopi kat Indera Mahkota, next to Sri Manja Boutique Hotel



Mee Jawa RM7



yg penting, ais kosong dia xcaj..good good


Monday, September 05, 2016

Fara Fauzana Batalkan Perkahwinan

Terkujatttt kite! Sian nyer fara! Serious aku tumpang sedih... 

ni di petik dr beautifulnara.com

Hari ini Fafau mengumumkan satu berita yang agak mengejutkan dimana beliau telah membatalkan perkahwinannya dengan seorang jejaka bernama Hafiz.
Keputusan itu dibuat atas beberapa sebab peribadi yang tidak dapat dikongsikan kepada umum.
Dengan penuh rasa dukacita, saya ingin memaklumkan bahawa hasrat saya untuk menamatkan zaman bujang pada 17 September ini dibatalkan.  Jujur saya akui, keputusan untuk membatalkan pernikahan ini satu keputusan yang sukar untuk saya.
Fafau meminta pihak media dan peminat memberinya sedikit ruang untuk menenangkan fikiran dan percaya setiap apa yang berlaku mempunyai hikmahnya tersendiri.

Sesungguhnya saya yakin apa yang berlaku ini semuanya adalah ketentuan Allah dan tentu sekali ada hikmah yang menanti.  Saya berharap kenyataan yang dikeluarkan ini secara tidak langsung akan menjawab pertanyaan segelintir rakan wartawan yang barangkali sudah menghidu berita ini.
Ketika ini, saya harus mengakui bahawa saya sedang melalui waktu-waktu yang amat sukar dan memerlukan sedikit ruang untuk menenangkan fikiran. Dan saya mungkin tidak dapat menjawab sebarang pertanyaan lanjut daripada rakan-rakan media. 


hmmm... kenapalah agaknyer yer? kepochi pulak kan... 
apa2 pun let's hope for the best... 

Tuesday, August 16, 2016