nuffnang

Wednesday, March 04, 2015

Glitterati

yessss! my glitterati is back...

kpd yg tatau apa itu glitterati... itu status dalam nuffnang, penting utk dpt status tu agar blog kite masyukkkkk... 
tatau lah napa last week aku terperasan yg jd non-glitterati.. padahal tade pon letak ad dari company lain... 



ni pasal glitterati

GLITTERATI


What is an "Exclusive Nuffnanger"??

An "Exclusive Nuffnanger" is a Nuffnang blogger who has NO advertisements from mentions of, or links

 to other ad networks originating from South East Asia, or any ad networks we deem as competitors on his/her blog.




Thursday, February 26, 2015

Cerita Korea

In the mood of watching Korean Drama...
Tapi citer korea apa yang best sekrang nih yer?

Tuesday, February 24, 2015

Sekarang Dia Plak Rasa, Padan Muka!


this post ---> KECIK ATI


 You are getting a taste of your own medicine sis! 

Al kisah... bile kite buat org sakit ati kite tak sedar, bile org wat kite sakit ati..tau plak nk up2 status bagai kan... 

apa2 pun, a good reminder for me, tak payah la nak amik pot sgt dengan kata2 org yg membuat hati kite robek, kite ada bahagian kita gak buat hati org robek kan.. so redha je lah dengan mulut2 org tuu.. mulut kite, kite taktahu pedas camne org kena kan..

ok.. tajuk padan muka tu a bit harsh... sorry... saje nk mengundang... haha...

Friday, February 20, 2015

TREE UNDER INDERA MAHKOTA - TEMPAT LEPAK BARU



LOKASI?

Depan Sri Manja Boutique Hotel

Kat area nih makin happening... macam2 kedai dah ada, ada Tunas Manja Express la, MYNY Cafe la, Nasi Kukus Mama, Timika Boutique pon kat area ni..

Tuesday, February 17, 2015

Nora Danish Dalam Video ala isis?

Apa hal pulak gambar nora danish ada dalam video ala isis tu? Sungguh aku xpaham..

Xberkesempatan lg nk tgk video yg kata nyer ada gambar nora danish tu, kata nyer group yg dlm vdo tu ancam nk buat sesuatu mlm rabu nih?? Aiyakkk,



Monday, February 09, 2015

Susahnyer Nak Cari Minyak Masak



korang ada maslah tak nak bli minyak masak jenis yg biasa korang beli?

tatau lah maybe it is just me... baru2 nih.. aku p 2 kedai kat area kuantan ni tapi tak jumpe brand yg mcm seri murni ker, saji ker, vesawit ke, aliff ke... ada yg jenis mcm dlm gamba tu jek, yg mahal dan tak biasa beli... memang ada masalah stok minyak ek skang ni? Aku tnya budak kedai tu dia kata lama dah order tp tak sampai2..