nuffnang

Sunday, February 03, 2019

NOMBOR TELEFON KAUNTER TIKET BAS


cuti2 ni mesti ramai yg nak balik bercuti naik bas kan, dan ramai la jugak yg kalut cari tiket bas. Harap post ni dapat membantu mereka yg sedang kalut mencari nombor telefon kaunter tiket bas ekspress dan jugak yg nak tahu jadual perjalanan ekspress perdana dan sani

09-5737797 nombor kaunter tiket bas sani di Terminal Sentral Kuantan




Ini plak jadual perjalanan bas ekspress perdana dari Kuantan ke Kelantan dan Terengganu


Gambar2 ni aku snap 24 Januari 2019.

Thursday, January 31, 2019

Yeayy Coti



Lewat petang 30 Jan 2019 dapat pengkhabaran yg sohih ESOK CUTI!
Teruja gitu, tapi tergendala la plak planning / keje hakiki on Thurday tuuu

Btw, cantik kan Tengku Ampuan Pahang... in Tiffany Blue.

Thursday, November 15, 2018

TIKET BAS EKSPRES MAYANG SARI KUANTAN - KUALA LUMPUR



Kepada yang mencari berapa harga tiket bas Mayang Sari dari Kuantan ke Kuala Lumpur. Ni dia RM24 naik kat Terminal Sentral Kuantan, Indera Mahkota.

Tiket ni perjalanan pukul 9:30 malam. Untuk mengetahui jadual perjalanan bas Mayang Sari yang lain boleh lah call no kat bawah ni...


Nombor telefon kaunter tiket bas Mayang Sari

Sunday, November 04, 2018

Boleh Makan Dengan Aman




Suka sangat dengan peraturan baru ni, can't wait for 1 Jan 2019 for this to be implemented.


Kat negara lain, merokok di tempat awam sesuatu yg sangat kurang ajar, dan dipandang serong,  negara kita je perokok selamba je buat tak amik pot merokok kat tempat2 awam yg ada baby, budak2. 

Situasi sekarang, bila g kedai makan mesti cari port yg tade org merokok, nasib baik ok la, nasib tak baik lps kita duduk datang la perokok2 tegar. Yang best nya diaorg ni bwk anak2, selamba je asap rokok kena anak2 depa tu. 

Sunday, October 07, 2018

HOMESTAY DI KUANTAN

SENARAI HOMESTAY KUANTAN
🏡🏡🏡🏡🏡🏡🏡🏡🏡🏡
Up-to-date : 25/11/2017

1. NIZMAR HOMESTAY
Taman Tas Ria, Kuantan
Www.wasap.my/60199832716

2. ANUGRAH HOMESTAY
Bukit Rangin, Kuantan
http://Www.wasap.my/60129688184

3. HOMESTAY KAKAK IMAN
Taman Guru, Kuantan
http://Www.wasap.my/60189009957

4. ALAMANDA HOMESTAY
Bukit Rangin, Kuantan
http://Www.wasap.my/60199892350

5. TIE HOMESTAY BALOK
Balok Sejahtera, Kuantan
http://www.wasap.my/60177777364
http://www.wasap.my/60127711266

6. DAMIA HOMESTAY
Sg Soi,  Tg Lumpur,  Kuantan
http://Www.wasap.my/60197065541

7. ANIS HOMESTAY KUANTAN
Bukit Rangin, Indera Mahkota & Balok, Kuantan.
http://www.wasap.my/60199206255

8. ANGSANA HOMESTAY
Sungai Soi, Tg.Lumpur, Kuantan
http://www.wasap.my/60199889472

9. UMMI HOMESTAY
Taman Tas Ria, Kuantan
Www.wasap.my/60199385296

10.  SOFIYA HOMESTAY KUANTAN
Taman Indera Sempurna, Kuantan
http://www.wasap.my/60129979374

11. SARANGHAE HOMESTAY
taman impian, kg padang, bukit goh, bukit sagu, bukit kuin, sg lembing, kota sas dll
http://www.wasap.my/60128556073

12. HOMESTAY KEMPADANG SAFIYA
Kempadang Bay Kuantan
wasap.my/60139556671

13. CAHAYA HOMESTAY
Indera Mahkota 14
Http://www.wasap.my/
+60196049776

14. PUTRA KUANTAN HOMESTAY
Bandar Putra, Tjg. Lumpur, Kuantan
www.wasap.my/60122220746

15. CAHAYA RIFQI GUEST HOUSE
Sungai Karang Kuantan
http://www.wasap.my/60192191734

16. d'Nur Homestay
Kempadang Perdana, Sg. Soi
http://www.wasap.my/60196997800
http://www.wasap.my/60199587400

17. HILLVIEW HOMESTAY BESERAH
Beserah, Sg. Karang, Balok
http://www.wasap.my/60123066892

18. DAMAI HOMESTAY KUANTAN
Indera Mahkota
http://www.wasap.my/601110795810

19. ANANI HOMESTAY
 Balok perdana (Gebeng )
 http://www.wasap.my/60199811026

20. HOMESTAY HANA HAFIY
Indera Sempurna, Kuantan
http://www.wasap.my/60139931079

21. HOMESTAY QamaMH
Pantai Batu Hitam, Beserah, Balok, TC, Kuantan, IM
http://www.wasap.my/60199859316
http://www.wasap.my/60199849316

22. HOMESTAY FIRDAUS
Inderapura, Kuantan
http://www.wasap.my/60139045432

23. AMAL HOMESTAY
Pelindung, Beserah
http://www.wasap.my/60129217590

24. HOMESTAYCIKGU KUANTAN
Tanjung Lumpur
0199934060/0139421989
Website: www.kuantanhomestaycikgu.com

25. NASYA HOMESTAY
Bukit Rangin, Kuantan
Http://www.wasap.my/60184692778

26. Ceri Merah Homestay
Kempadang Jaya, Kuantan
http://www.wasap.my/60186652051

26. Aisyah Homestay
Sg Ular, Kuantan(Tepi pantai)
http://www.wasap.my/60165899458

27. Kak Bib Homestay
019 9115587
Fb kak bib homestay ktn

28. ID HOMESTAY
Bandar Putra, Tanjung Lumpur, Kuantan
http://www.wasap.my/60133941588

29. HOMESTAY CIKGU FAUZIAH
Bukit Sekilau, Kuantan
http://www.wasap.my/60199336743