nuffnang

Saturday, July 06, 2019

FOOD DELIVERY IN KUANTAN (2019)


Macam mana nak order makanan online kat Kuantan?

Ini caranya:

Bukak je FB search je COD makanan Kuantan. Settled!






atau pun boleh ke website foodvalet.my

Food valet ni lagi recommended lah sebab restoran yang dalam listnya sememangnya kita tahu kualiti makanan dan rasanya camne. Kalau dalam FB tu biasanya banyak makanan yang tengah viral dan ada yang kena selera kita dan ada yang out la. 

food valet ni beroperasi dari 10pg ke 10mlm je, kita order online nanti ada rider yg akan hantar. Mostly places yang sekitar bandar Kuantan dan luar bandar Kuantan boleh lagi. Tapi kalau tempat korang menghala jalan ke Pekan memang dia tak cover. 



Monday, July 01, 2019

RESTORAN DALLAH KUANTAN


The only Yemeni restaurant in Kuantan.

This post special untuk mereka yang nak try makan dekat Restoran Dallah. Boleh tengok menu2 nyer. Ni CikCloudy g sebelum puasa haritu, dalam bulan April 




Menu Restoran Dallah Kuantan







My favourite is Lamb Akdah, it comes with bread. Roti dia pun sangat sedap.








for drinks, yg dalam list ni je ada tau, kalau korang nak selain yg dalam list sorry tade



ini lokasi restoran dallah, dekat dengan east coast mall (ECM) kat kemaman pun ada cawangan dia




Wednesday, May 08, 2019

Sunday, May 05, 2019

Saturday, April 27, 2019

BUFFET RAMADAN SEASON VIEW HOTEL 2019



Warga Emas umur 60 dan ke atas.

BUFFET RAMADAN 2019 SRI MANJA BOUTIQUE HOTEL



Ramadhan Buffet Sri Manja 2019 kini kembali!

Kompilasi Rasa Zon Timur & Utara- Kari Mariiii & Asam Tempoyak! Lebih daripada 300 jenis pilihan makanan! 

*Early Birds can get special promotion prices! Hurry Up! 
Kindly contact 09-5716222 for make a reservation with with us now! 😍

BUFFET RAMADAN GRAND DARULMAKMUR HOTEL




PROMOSI SEMPENA RAMADAN🔊🔊 Dapatkan Voucher "Early Bird" Ramadan Buffet di Grand Darulmakmur Hotel Kuantan mulai 5 April hingga 5 Mei 2019 untuk harga istimewa hanya RM65.00 bersih seorang. 
Promosi bilik Ramadan hanya dari RM190.00 bersih untuk bilik Deluxe.

Untuk tempahan, klik link wasap 👇👇👇 
www.wasap.my/601110056567/buffetramadan

Atau hubungi :
📞 +6 012 294 5991 - Puan Haziezah
📞 +6 012 644 4773 - Puan Yantie
📞 +6 012 6485919 - Cik Syazrah
📞 +6012 900 1593 - En Samad

BUFFET RAMADHAN MEGA VIEW HOTEL KUANTAN 2019