nuffnang

Thursday, January 07, 2010

Jom Berhenti Merokok

Jangan salah paham dengan tajuk entry tu, CikCloudy tak hisap rokok... tapi MrMonday tu yg heavy smoker... sebelum nih dah ada beberapa entry pasal kempen berhenti merokok sempena tahun baru 2010 nih... So, this time nak citer lagi pasal tips nak stop smoking... sebelum ni CikCloudy ada buat entry pasal cigarette filter and this time pasal satu ubat untuk menghilangkan rasa nak merokok.. 


nama produk nih cigarclear, (oh.. saya tidak menjualnya, saja nak promote)



cara-cara guna, spraykan kat atas lidah bila datang rasa nak merokok... 

harga? RM39 kalau tak silap.. 

ni lah botolnyer.. kiteorang beli nih kat kedai makan Wak Sofiyan kat Kuantan.. talking about Kedai Makan Wak Sofiyan tu.. selain dari lauk-pauk masakan Indonesia yg best2.. ada dijual jugak bermacam2 produk yg menarik.. ada handphone la.. batu permata la, bacaan al-quran digital la..

okeh... so far MrMonday baru dua hari pakai cigarclear nih.. so tatau lagi la macam mana kesan nyer... CikCloudy pun lupa nak tanya... nanti malam ni lah tanya (hehe... dating la tu.. yey!)

Readers out there.... korang ada petua stop smoking? Jom la share... 

2 comments:

~Cik S~ said...

wah menarik! selamat berenti merokok sume..;)

BuLaN iTu aKu said...

good for my father