nuffnang

Wednesday, January 06, 2010

Hanis Zalikha

Bila lah blog nih nak jadi macam INI (artikel Berita Harian pasal Hanis Zalikha terkenal kerana blog) 


Cik Hamis..ehhh.. Hanis Zalikha yang manis lagi cun melecun..

Korang sume dah pernah baca blog belog dia tak? 

http://inibelogsaya.blogspot.com 

Dah la cantekkkk pandai pulak tuuu.. dia pernah dapat pointer 3.9 tuuuu!! Beauty with a brain gituuu... dan hasil dari blog... masyukkk RM 3 ribuuuuu!! fuhhhhh.... 

Baca artikel dia kat Berita Harian to find out tips on how to become a famous blogger... 


2 comments:

eza roslan said...

sbr la cikcloudy.
tak lame lagi belog u msuk paper.
kehkeh.

Manjakusayang said...

wa...bestkan kalo jadi cam nie...