nuffnang

Saturday, June 06, 2009

Laksa Sarawak

Ke Secret Recipe lagiiii... hahaa... sangat terukk... sangat tak healthy kan...

Semalam, right after work.. terus jumpe si dia... org tu tak keje semalam... jeles nyer...

Nak g kedai keropok lagi... dah park dah keta.. tapi.. dah rezeki kat SR ni kan.. hehe






Masa last visit aritu aku dah cakap kat si dia... babe.. next time kita datang sini I nak makan Laksa Sarawak tau... sebabnyer.. lepas order tom yum baru tgk dlm menu ada Laksa Sarawak

babe... la konon.. tipu jek tuu.. aku tak panggey dia babe pongg..hahaha



Macam rupe Laksa Lemak yang Kelantan nyer pun ada gak... tapi rasa nyer? ada rasa kari,lemak santan dan pedas sket... mee dia pulak.. mee kecik yg mcm transparent tu



cheeze choc

while I'm indulging myself with that Laksa Sarawak.. si dia juz had that... hehe... dia kan suka diet... haha

8 comments:

HuRuL_AiNi said...

salam....
laksa sarawak...my fav
tapi knapa pic tu lain mcm je rupa laksa swk tu....hehe

mpejal2 said...

request to put my link on this blog or review my blog

mimi said...

nyum2

sdapnyer

:)

adenium said...

emmm,... tatau plak kat SR ada laksa swak....

rizz said...

wahh cedappnyaaaaaaa!!

atty's said...

tak tahan tgk cheeze choc

rhnna.o said...

Geeezzz terliur siot. I mengidam Choc Mud pulak.

Ahliahnizam said...

Assalammualaikum wrt wbt ....

Jemput singgah. Pelbagai produk makanan spesel dari Sarawak. Ada kek lapis, pes laksa sarawak, ikan terubuk masin dan macam-macam lagi :)

http://kedaiummie.blogspot.com