nuffnang

Monday, September 08, 2014

Dah Sept

Lama sehh x update blog nih.. like ada org kesah ke? 
Ada regular reader ke kat blog ni or korang just ter stumble upon blog ni while searching for.. i dunno.. keyword kuantan maybe?

frust lah nak berblog tapi asyik di takuk lama jer.. bila nak jd femes blogger nih? 
aihhh.. apa purpose sebenar CikCloudy berblog ni? Nak jd femes? Nak dapat byk duit? Bukan ke sebab suka-suka nak menulis?  Well... memanglah kan suka nak tulis apa yg ada dalam kepala otak ni.. tp bila tengok ramai bloggers yg masyukkk dengan blog masing2, teringin jugakkkk kann... tapi nyer blogger yg femes amos tu semuanye bukan anon mcm kite nih kannn..

Orang kata nak maju dlm bidang blogging ni, blog ni kena ada niche... hmmm yer betui.. blog ni niche apa tatau.. lifestyle ke? foodie nyer blog ke? gossip retis ke? sendiri mau sedar lah kan, tade niche haha... patut la semua aku hentam masuk dalam topic blog nih... takpelah.. dah bertahun lamanye blog ni... nuffnang pun ada la sikit2 masyukk tapi nyer kalau blogger lain sebulan sekali cash out kan.. aku ni.. setahun belum tentu dapat cash out sekali.. haha... serious! 




1 comment:

ddJaafar said...

sama laaaa..
selama 5 taun berblogging,sekali pun tak pernah cash out.aritu dh try nak cash out,ada problem pulak..

hhmmm...