nuffnang

Saturday, May 29, 2010

Cherating, Hotel Yang Best - Holiday Villa

Holiday Villa Cherating lagiii... ni sambungan entry sebelum ini

Like I said before Holiday Villa Cherating ni is divided into two sections, satu jenis bilik hotel yang biasa, satu lagi jenis chalet, so yang kat Eastern Pavilion letak nyer yg jenis chalet. Setiap buah chalet diberi nama mengikut negeri kat malaysia..

Meh kita survey2...





Ini Melaka Pavilion, nampak tak tangga nyer macam rumah tradisi orang Melaka..



haa yg ni design nyer lain plak.. tatau lah negeri mana sebab ada macam pintu koboi jek..hehe





yang best nyer, ada private pool! best kan utk honeymooners.. hehe..



ni plak pathway leading to the beach from the chalets..






Perlis Pavilion







yg blurry tu sebab flash camera baru kuar dari bilik aircond n ujan plak masa tu.. tu pasal la jadi gitu..

4 comments:

bondaqeem said...

salam singgah kunjung balas.. lovely blog dear!

'AQILAH said...

cantiknya...nyaman :)

JMR said...

cherating mmg cantik...terbaek la sesapa nak rilex...tol x?

ravishingpeacock said...

cantik...