nuffnang

Tuesday, June 01, 2010

Jap Jer Seminggu

Satu Jun sudahhhh.. dua jun pun sudah, esok dah tiga jun wahhh... how time flies kannnn...

Tak lama lagi dah nak masuk bulan Ramadhan... posa dah abis ganti ke Cik Kiah?? hehehe CikCloudy ada satu hari lagi... opsss.. let's tukar topic..

For the past few days CikCloudy rasa masa kat office sangat2 kejap sebab dipenuhi dengan bermeeting jer, since Monday meeting je lah keje aku... sangat rasa unproductive sebab byk kerja2 lain yg tergendala sebab asyik dok meeting walaupun dengan bermeeting tu memang la byk gak keje yg settled..

Anyway, weekdays CikCloudy skang ni hanya ditumpukan kepada kerja, weekend je la ada masa nak bertenet dengan MrMonday. Esok dah Khamis pastu bleh berpoya2 di hujung minggu... yeahhh yeahh!

1 comment:

Shiela Latif said...

tuelah...sekejap jer dah seminggu kan...sis yang dok kat umah jer pon boleh tak perasan besok dah pon khamis...baru jer rasanyer hari ahad.. :)