nuffnang

Monday, October 04, 2010

Roti Jala



Tetiba teringin nak makan Roti Jala, manalah nak dapat petang2 macam ni kan.. Gambar Roti Jala kat atas tu gambar masa raya baru nih... ishhh.. sedap nyer.. Ada sesapa yg tak kenal or tak pernah makan ke Roti Jala nih? Aku tak sure la Roti Jala nih juadah orang pantai timur ke bukan

emm.. telan air liur tengok gambar tu kan.. hehehe...

Weekend nih kena paksa Mr.Monday cari roti jala nihh.. ke kat pasar malam ada ek?


Kalau rajin bleh la cuba buat sendiri.. resepi nyer kat sini

tapi masalah nyer kalau setakat nak makan sorang dua, memang tak worth it la nak buat sendiri kan...


4 comments:

misz myza said...

sedap nye tgk.. ni yg kena cri roti jala esk.. hehehee...

misz myza said...

sedap nye tgk.. ni yg kena cri roti jala esk.. hehehee...

mache boy said...

Xpo la Mr Monday syg ko awk..Dia g la tu cr...hehehe

atty's said...

buat kty lapo je tau ..cloudy nie