nuffnang

Tuesday, October 05, 2010

Rasa Down

Ohhh.. it's Tuesday, tak suka sket ari ni coz - ada la.. work related...

Serious sangat down hari ni.. rasa sume benda tak best hari ni... seriously sangat kena kuatkan semangat dan iman untuk menempuh hari-hari yang mendatang. Time saaat genting nih la aku mengalami sindrom M yg sangat dasattt... malas yg amats... malam tadi aku tidur awal sangat, konon nyer nak bangun awal utk buat keje2 yg tak siap lagi... tapi hancusss... lambat gak bangunn.. uwaaa... tensen la bila apa yg dirancang tak jadi..

Esok dah Rabu, iskk..iskk.. sekelip mata je seminggu dah abis... sangat cliche ayat ni kan.. tapi it's really true! I need more time in a day.. bulehh?


2 comments:

|| NaFiRaa || said...

bersemangat lah anda~ caiyok2!!!

mache boy said...

Sentiasa pk positif utk mendapat semangat..