nuffnang

Monday, September 27, 2010

Pearl Haya Yang Best!

Last month, masa nak bershopping raya with my hosmet, we came across this one kedai tudung nama Pearl Haya..

Hajatnya nak masuk tengok-tengok je, sebab kedai nyer sangat eksklusif ala-ala Ariani.. membuatkan kami agak segan la nak membeli-belah kerna ingat nk tengok n belah ke EC Mall je, sebab EC Mall lah tempat tujuan sebenar. Tetapi takdir penentu segala.. dapat plak parking dekat ngan kedai Pearl Haya nih..

Dari tade niat nak beli... aku telah terbeli dua tudung Pearl Haya dan hosmet juga, tapi dia sehelai je..






Owhh.. bukan ini yg ku beli... tapi yg ni sangat cantekk kan.. baru tau.. kalau dulu kita panggil awning, skarang dah tukar nama jadi VISOR... huhu.. mcm helmet plak





Haa... yang aku (dan hosmet juga) beli yg lebih kurang yg mcm nih... Sebabnyer, ianya sangat sesuai di pakai dengan jeans.. walau apa saja warna baju, tapi kalau pakai jeans yg warna dark blue... memang sangat masyukkk... visor dia sangat cantekk kannn



yang ni punnnn cantekkk.. tapi masa kat kedai tu tade plak yg nih.. ni gambar aku amik kat Pearl Haya nyer website




Sorry la.. tangan bergegar sebab segan gak nak snap2..



kalau anda membawa si dia.. bagi dia baring2 kat sini sementara anda pilih2, try2..



very homey la kedai nih.. akak yg layan kiteorang pun sangat baik (mesti la kan)



kelabu mata..



yang pink tu nampak tak cantik bila dok gantung gitu.. tapi bila dah pakai cantekkk i tell u..





Butik ni kat Malay Town next to EC Mall tuuu... orang Kuantan for sure tau kan..

yang paling best.. setiap tudung Pearl Haya yg dibeli diletak dlm kotak mcm ni..




sangat exclusive tau! as a gift memang cantikss..




cikcloudy: ini bukan entry berbayar.. hikss :)

2 comments:

mache boy said...

dh beli la tudung pink tu..cik abe awk kenan nnti..hehehe

mache boy said...

beli la tudung pink tu..mane tau cik abe kenan..hehehe