nuffnang

Saturday, March 28, 2009

It's SATURDAY.... best best...

I've been up since 5:30AM!

Tertido awal semalam... last niter after tgk tv aku masuk bilik nak online.. sementara tunggu pc ku yg agak lembss tu on..aku baring2 la kejap... sedar2 dah nak subuh... alamak... semayang isyak pun tak lagi nih.. terus bangun n solat isyak.. alang2 dah ada air semayang kan...aku pun tunggu la utk terus solat subuh... then start online... sambil2 tu buat laundry... then g sidai... n now dah 8 pagi lebih still dok ber-online.. hehe... best best...


and juz now I juz had 2 biji telur separuh masak.. yummm... best..best...

and now... rasa mcm ngantukkk...uwaaa... tak best... tak best...


Jap lagi mesti my lalling kol ajak bfast... baik aku g mandi kan... nnti tertdo plak. hehe...
Nak ajak si dia g sini lah today; Taman Bandar, dekat ngan Bandar Indera Mahkota....

2 comments:

atty's said...

cantik sungguh view tasik tu..tenang je ati tgk.

Alex Madina said...

cantiknya permandangan