nuffnang

Thursday, September 18, 2008

TC Lagi...?

Yerr....Kami ke Teluk Chempedak lagi... to the Mc D's drive thru to be specific... si dia mengidam nak makan Mc Shaker... but too bad...dah abisss... macam tak caya kan... kat fast food mcm Mc D ni pun boleh ada menu yg dah abis? Takkan fries bleh abis? Macam tak caya lah...dah la muka yg amik order kat tingkap tu sangat tak customer friendly... tak senyum langsung, cakap kasar giler, amik order mcm nak marah2 kite jek.. aku suruh repeat order pun dia buat muka bengang...iskk...ingat lagi muka hampehhh dia tu..nak je aku komplen kat manager dia.. but knowing my lalling...dia memang not into benda2 mcm tu.. dah few times ada yg aku tak puas ati ngan servis kat kedai makan yg buat aku bengang tapi dia malas nak layan ketidak puasan hatiku ini... eh wait...tapi ada sekali tu... bila ada sorang waiter ni yg mulut laser then aku report kat cashier masa nak bayar tu...my lalling turut sama menyokong ketidak puasan hatiku kat waiter tu..eh back to Mc D tadi.... so aku harap kot2 ada la org Mc D yg baca ni... tolonglah look into this matter...



Mc Shaker tade.. he ordered Chicken Porridge, Banana Pie, Coke and Orange Juice for me. Yes, si dia yg makan Porridge n Banan Pie sume tuh...hehe... I like... suka sebab dia tu susah nak makan banyak2...


5 comments:

Neeza Shahril said...

memang kena berenti kerja staff tu.. tunggu la.. tak lama dia kat situ tu...

n a d i r a said...

salam...thanx 4 visiting...u xde shoutbox...so i juz dropped a words here laa yer...i'll link u back ok...thanx...muaxx!

miss cloudy said...

akak neeza... ye lahh...tp maybe gak dia penat sangat kan...tp dah sah2 keje mcm tu kan..

nadiran..sorry..no shoutbox lah...too lazy to have one.. hehe

13may said...

hehhe hehhe

selamat hari raya!

yonna bebot =) said...

hah?
fries habeh??
how come?
tak mungkin kah?
sangat tak logik
sebab tu main food diorg.
huh