nuffnang

Wednesday, September 17, 2008

Filler Entry: Malas Nyerr....

For the past few days... I've been feeling tersangat malassss....
Keje banyak...tapi dok kat ofis tuu aku buat tatau jek ngan keje2 tu... haha... my office is in a total mess!! Keje banyak sampai tatau mana satu nak hadap dulu.. last2 satu benda pun tak buat... tapi kan actually dalam cakap tak buat tu ada la jugak buat satu dua benda kan..takkan lah g keje seharian dok melanggut je kan.. tapi apa yg aku maksudkan... ialah aku tersangat tak produktif for the past few days....
Look at the photo below....




Best kan... how I wish I can duduk2 dengan syiokk nyer melepak mcm tu... best oooo... it reminds me of the first week of this month.... gitu lah gaya aku dok melepak kat umah sambil blogging... haha...



.

3 comments:

my name is mrs taj said...

hi there..love to read ur blog la..

p/s klu dpt relax mcm tu mmg best!! sokong 100%.

Neeza Shahril said...

santainyaaa... best gituk.. biasa2 kan.. kalau dulu time2 saya (hehe.. saya tuuuu..) kerja.. bila dekat2 nak raya, orang sibuk dok tunggu biskut raya yang diorder..

Zawi said...

Miss Cloudy,
Kalau dah pencen macam saya nanti boleh la duduk duduk macam tu. Mustahaknya jaga kesihatan bab dalam usia hampir mencecah 60 duduk begitu memang satu cara untuk berehat bila semua skru sudah longgar.
Tenkiu la kerana visit my site.