nuffnang

Friday, September 16, 2011

Kata Open House, tapi pilih2 jugak tetamu..



CUTIIIIII wehuuuuu! Seronok yang amat sebab it's a looongg weekend.. boleh la sambung berhari raya dengan orang2 Kuantan dan yang sekitar dengannya pulak...

Tapi kan.. konsep Open House ni aku tak paham jugak.. sebab kata open house, tapi it's not really open to all pon...

sebab pilih-pilih orang jugak nak jemput..aiyakkk... jadi bukan nama Open House la kan..



end note: apsal macam tak puas ati je ni.. ada kawan tak ajak p open house ek? hahaha..

1 comment:

izwannizam ruslim said...

haha baru nak tanya tapi cikcloudy dah mentioned awal2 dekat end note :P