nuffnang

Wednesday, October 06, 2010

Kemusykilan Nuffnang

Salam korang (mcm suruh bersalam ngan korang sume je kan.. oklah..)

Assalamualaikum pembaca budiman semua..

CikCloudy nak mintak tolong sket kepada yg otai2 nuffnang nih.. kat account nuffnang tu nak click kat mana yer nak ubah kite nyer blog profile? Alaa yg dulu2 tu masa kita start bukak akaun kan dia ada tanya pasal blog kita.. berapa banyak sehari kita dapat comments, siapa pengunjung blog kita... haa.. aku dok cari yg tu la ni.. nak ubah sket jawapan2 kat situ.. sebab nyer blog ni buffer earning mcm tak bapa nak masyukk je..

1 comment:

Afiq said...

try masuk 'edit survey' :)

xpun masuk 'blog manager' then belah kanan sekali ade 'update survey' :)