nuffnang

Wednesday, June 09, 2010

Lagu Lagenda Budak Setan


Best lah lagu soundtrack Lagenda Budak Setan kannn.. tapi sapa yang nyanyi lagu Bila Cinta tu yer? Fili? Sapa Fili? Orang Indonesia ker? Dah tanya pakcik google, yg dapatnyer.. lagu Bila Cinta ni dinyanyi kan oleh Filianti Vlee tu je yg ada ponnn..

nak download lagu ni, bleh click sini

Lirik Lagu – Bila Cinta - OST Lagenda Budak Setan

Bila cinta kini
Tak lagi bermakna
Yang ku rasa kini
Hanyalah nestapa
Ditinggalkan cinta masa lalu

Dulu kau tawarkan
Manisnya janjimu
Yang ku sambut itu
Dengan segenap hatiku
Bila engkau pergi
Tinggalkanku

Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Ternyata memilih
Cinta yang fana

Perginya dirimu
merobek jantungku
Hingga ku terjatuh
Dalam harapan

Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Hingga ku terjatuh
Dalam harapan
Uuu…
Dalam harapan


p/s: sampai bila agak2 Budak Setan ni ada kat wayang ek? next month baru ada masa santai utk tengok dengan MrMonday, tapi nak ke dia tgk citer jiwang2 mcm nih? heheehe

1 comment:

atty's said...

ade lagi rasanya nextweek..