nuffnang

Sunday, June 06, 2010

Blog Baru!

Salam petang Ahad you all! wahhh.. macam happy jer bunyi nyer, padahal takde lah se-happy mana pun, anyway, CikCloudy nak announce nih, CikCloudy dah ada create another blog, kira nyer blog baru nih it's a spin off dari blog cloudymonday nih lah, spin off tu macam dulu kan ada citer buffy the vampire slayer pastu ada spin off nyer citer angel, haaa gitu lah lebih kurangnya.. hehe

Blog yang baru tu, CikCloudy namakan beritamenarikhariini, sebelum ni kan CikCloudy suka je letak berita-berita yg CikCloudy suka kat blog ni, yang nak dikongsi bersama, sebab rasanya ramai je di antara kita ni yg jarang2 buka website news, kannn? So, lama2 macam tak best plak kan asyik copy paste news kat sini je, so baiklah ada another blog utk CikCloudy kumpul berita-berita yang menarik yg boleh memberi informasi buat semua. Tapi, CikCloudy cuba tak nak jadi macam Harian Metro lah.. (opsss..sowwy) sebab lately nih macam tak berapa suka dah ngan Harian Metro, banyak sangat headlines yang semacam nak melariskan suratkhabar semata-mata dan kurang nilai beritanya. Biasalahkan, akhbar tabloid memang resam nya mcam tu, anyway semogo my readers dapat manfaatkan juga blog baru tu..insyaAllah.. 

ok.. selamat menghabiskan sisa-sisa cuti hujung minggu.... ta ta... 

4 comments:

Sofi said...

sofi buat kunjungan balas ni :)

miss cloudy said...

tq sofi!

MrsNor said...

salam..
terimakasih singgah diblog akak

atty's said...

kty pun tak suka harian metro..