nuffnang

Wednesday, September 02, 2009

Kek Cawan

yeszzserrr.. kek cawan lagi...hiks..

tadi aku saje2 jek la google kan 'resepi kek cawan', happy nyer bila tgk cloudymonday di tangga kedua! wahhh... memang ramai lah yg meng-google kek cawan skang nih.. tadi pun mcm ada terbaca dekat mstar online pasal erra fazira buat kek cawan? jappp.. nak cari ... takjumpe plak kat mstar tapi jumpe kat sini
http://fiq-life.blogspot.com/2009/08/erra-fazira-buat-bisnes-kek-cawan-di.html

mcm mana lah rupanyer kek cawan erra fazira tu yek.. tade plak dia letak gambar..

agak2 ada tak rupanyer macam ni...






comeyy sesangat kannn... well.. gambar nih aku amik kat

http://bakingproject.com/index.php/2008/10/17/class-at-cake-connection.html


kat kuantan ni ada tak org buat bisnis kek cawan yg mcm nih????

2 comments:

karipapsayur said...

di kuantan ada juga jual cupcakes 3D ni tp harga pun sedikit up lah.

http://madame-cupcakes.blogspot.com/

i salu tempah dgn kak yeen nih (baru 3 kali la pun nye. hehe)

Kalau nak senarai baker lain kat sekitar kuantan, sila cek column kanan blog i dengan title cupcakes di kuantan!!

ada la 5 kot list nye. x daya eden nak copy paste satu persatu sini. =)

~sue~ said...

sue pun ada buat jugak sikit2..tapi xda lah cantik macam ni haaa...chummelll.

Sue buat simple2 kat area Kelantan jeee...meh singgah http://sufeboutique.blogspot.com.. tq!