nuffnang

Sunday, August 23, 2009

Mydin Lagi Mahal?



hampir singgit beza nyer...

5 comments:

TiNiE said...

naik, selaras dgn ekonomi semasa kot..heh

salam ramadhan!!!

Imran said...

Hi Cik Cloudy. Tnx sebab sudi singgah kat my blog ;)

karipapsayur said...

kena pandai usha lah kalo mcm nih. ini untuk susu + diapers anak pun dah puas hunting 1 kuantan. setakat ni susu termurah di tunas manja. diapers nampak gaya kena tunggu carrefour buat sale.

Adry said...

kalau camtu ... jgn la blanja kat mydin lagi... salam ziarah... salam ramadan dan slamat berpuasa...

Pishaposh said...

Cik CLoudy:

Dah banding kos2 yg lain? - Jarak tempat dan lain2 lagi?

Inilah pengguna bijak ... bandingkan harga sebe;um membeli ... bijak .. bijak ...

P/s:Ini lawatan pertama saya ... nanti saya datang lagi ye .. ada sesuatu yang menarik saya ... :p

Ramadhan Mubarak!