nuffnang

Wednesday, August 12, 2009

Beli Duit Di Mydin?



Wahhh... teruja tak tengok?? satu packet 60sen jek...



macam nak bli je utk raya nih kan.. tapi bila pk balik..mcm segan pun ada gak ..




Is this legal? I mean.. memang ada tulis 'CONTOH' tapi dari kejauhan nampak real giler beb!

5 comments:

mummysya said...

Kin tak pasti, but normally they hv to get permission from Jabatan Matawang di BNM. But Kin boleh check esok...

A'ah, nampak pelik giler....

scrlett said...

salam.. sis, kat mydin mana?
kuantan erk..? nk g cari gak... it's salah,sis..?

scrlett said...

salam... sis, betul ke dijual kat mydin? ish..salah ke x? kat mydin lain ada ke tak erk... jap lg g survey...

Life Goes On said...

Wow memang nampak real. I think I will recycle past years punya sampul. Maklumlah, musim gawat ni, tak perlu buang duit beli "duit". Apa kata? Setuju?

miss cloudy said...

mummysya.. mcm mana ? dah check?

scrlett.. yupp.. mydin kuantan