nuffnang

Sunday, June 14, 2009

KFC Fiery Crunch

Since semalam aku ngidam nak makan KFC.. nk makan malam tadi.. dah lewat sangat dah masa tu.. so.. tahan nafsu jap.. n we had this for our lunch today...


Ada orang tu sukalah dapat Iron Hide


To those yg tatau.. Iron Hide tu Transformer nyer character la





yeahhh.. dari truck tukar jadi robot Iron Hide
Review about KFC Fiery Crunch.. hmmm.. rasanyer... agak kurengg sket la.. ada rasa daun limau purut n bawang putih.. so.. ala2 mcm sos cili biasa... dah jadi sos cili thai.. tapi sos tu best.. ni ayam fiery crunch ni.. lain mcm sket... as for my lunch partner... dia tak abis pun makan, walau pun just amik 2 ketul yg snack plate tu je.. dia kata.. rasa mcm kembang tekak je.. haha...
Aku gak la tukang ngabis kan nyer.. ishhh ishhh...ishhhhh
Dengan ada nyer fiery crunch nih.. ayam hot n spicy dah tadeeee!! Alaaahaii... jangan la tade for good pulakkk...

2 comments:

atty's said...

bagi kty kfc baru nie nak kata pedas tu mmg ar pedas..tp dia lebih kepada bahang kot..sbb ltk serbuk cili ke apa..

better yg dulu..

rizz said...

wahhgh kfc