nuffnang

Tuesday, May 05, 2009

Murtabak DiRaja: The Makan2 Part

Dalam previous entry aku tak tunjuk pun lg rupa murtabak nih... dah ada yg komen ckp terliur la.. sedap la.. hehehe...




So... inilah kotak murtabak tu nyer...



dan ini lah murtabak nyer yg tak dah masak tapi takleh dimakan lagi sbb still dlm bentuk frozen nyer .. RM12 sekotak..



Cara nak makan... bleh panaskan dalam oven/microwave or pakai kuali jek..



aku panas kan atas kuali jek.. tapi kena panaskan betul2 dgn api yg sgt kecik... pakai aluminium wrap lagi bagus..sebab first time aku panaskan tu.. bila nak makan..bila potong murtabak tu..sekali time nak makan.. yg dlm nyer sejuk lagi.. hehehe...




haaaaa.. inilah rupenyerrrr... sedikit rentung .. heeehe...




sangat tebal...sangat sedap..sangat terasa semua rempah ratusnyer, dicicah pulak ngan penyicah nyer yg ada bawang n cuka tu... bukan yg mcm sebelah luar yg makan ngan kuah kari...

okeh..tu jek..selesai sesi nih... kita makan doluuuu... jommm... hehe..

3 comments:

rizz said...

wahh mertabak segera heheh.,,neverr taw:p

adenium said...

i luv murtabak so much lah.... cik cloudy...kat kl ada jual tak...??

miss cloudy said...

rizz... shedappp

adenium... ermmm tak sure lah ada jual kat mana kat KL... sorry..