nuffnang

Wednesday, May 06, 2009

Celcom Broadband RM50!!!




Betul ker aku dengar org cakap skang nih celcom buat promosi RM50 per month utk broadband servis... with FREE MODEM?!!! wwhhhattt?? biar betulll... betul kerrrr???

Ada sesapa yg leh confirmkan tak? Kalau mcm nih baik pakai broadband kan dari pakai streamyx

5 comments:

rizz said...

bdband k gak hehe celcom mmg lju ktnyaa.tp strymx pon ok kann

mie said...

eh!!!
ada ke???
bagus la...
tapi window vista dh bleh guna ..
broadband celcom ke??
heehheee

akiss said...

yeke? maksudnye? register 50 je la? sbb kt bwh opis ku ada booth celcom.

salam singgah juge

Anonymous said...

mmg ada bulan2 RM50 je celcom braodband. benda ni baru la jgk.. Ni panggil pakej student umur 18-25 sahaja. Teman ni udah tua, mana leh dpt RM50 sebulan.. hehehe

rhnna.o said...

Haritu dealer celcom ada buat promotion RM50 per month with free modem but promosi ni untuk kakitangan kerajaan sahaja. Tak sure if ada untuk pelbagai orang.