nuffnang

Friday, January 02, 2009

Pizza!


Eh....Papa John's Pizza dah ada kat Kuantan ke?? Haaha... no lah.. I had this in KL lah..



Mushroom soup is served in a plate la pulakk...dah la meja kecik...pizza lagi..salad lagi... penuh meja...nak makan pun susah..dia letak dlm plate nak bg nampak byk ker??? Pakai mangkuk kan lg senang...
Well.... makan kat sini kira best la pizza nyer... tapi yg tak best nyer harga nyer sangat mahal lah nak compare ngan Pizza Hut... makan 3 org 80 hengget lebih!!
Sekian..








4 comments:

a-as said...

Dear..
thanx for singgah to my home...happy new year to u too..
wow..sini ada banyak updates tempat makan la..
tengok pizza tu mcm teringin plak!

banat @ saffa @ hazwani said...

salam akak..salam maal hijrah:)

orang dahla tgh lapar, tiba2 pop up pulak gambar pizza yang begitu menyeRelakan ni kan.

haruslah tutup cepat2 window ni!

sila menjaga diri...

Neeza Shahril said...

sedap sungguh nampak pizza tu.. very the cheesy :)

rasanya dia letak dalam pinggan sebab taknak bagi meleleh2 kat tepi mangkuk.. practical.. cumanya, kalau boleh, biarlah dalam sikit pinggan tu kan. boleh letak banyak sikit hahahah!!!

adenium said...

hi cloudymonday..salam kenal.. exchange link? :-)