nuffnang

Monday, November 10, 2008

Raja Lawak Astro

Siang tadi aku g Megamall...

Ada audition Raja Lawak Astro la pulak...

Juri yg ada... Fauziah Nawi, Zaibo n Shamsul Ghau2

Ada snap2 gamba... tadi dok dlm camera lagi la... malas nak transfer lagi...

esok2 lah ek...


sementara tuh.. aku letak gambar nih je dulu yer





Ni aku google tadi..jumpe lah poster raja lawak ni..
--------------------------------------------------
Ok...dah esok nyer ni...
dah transfer dah gamba...










yeerr...saya tahu... gambar tak memuaskan.. hehe...

5 comments:

Yatie SawaNiLa.com said...

awak tak join ke

Tie said...

Oh!..Tie tak pernah tengok dia laa. Memang tak pasang astro. Best ke dia tu?

drugbuddy said...

i ada pergi tapi tak tengok pun. ramai orang.

driver pejabat i ada pergi dan dia dapat. tapi ada saringan lagi katanya.

miss cloudy said...

yatie...
hehee...tak nak la join... tak lawak pun kita ni.. jadi full time blogger lg best..

tie...ermmm boleh laaa...


drugbuddy...
apa nama ur driver?? nnti nak tgk lah lawak tak dia.. hehe

drugbuddy said...

mat shah. tapi tak tahu la kalau after saringan tu dia tak dapat. atau tak tahu kalau dia tipu kami. chait.