nuffnang

Tuesday, November 11, 2008

Jalan-Jalan Cari Makan Lagi...

Makan kat mana pulak cik cloudymonday kali nih yer... table setting tu macam ala2 kat dinner function jek...


Huhhh... ada big bike pulakk dalam kedai... heh...


Actually, malam ni kiteorang kat Zoom Rider Cafe....


Menu Special katanya... wahhh... rusa, kancil n kijang pun adoooo...



Hhuuuhhhu... bleh tahan gak rega nyerr... Rusa Steak RM36!!



We both ordered Teh O Panas. Kat menu tulis RM2.30, tapi kat bil tulis RM5 for dua2 Teh O... aikssss??? Iskkk... tak perasan la plak masa bayar tadi...







Sementara tunggu order siap.. kami dihidangkan dengan kacang ni... tapiiiiiii... kena charge RM3!



My lalling wanted to have spaghetti... tapi tade la pulak...



Chicken Chop yang sampai akhir nya....


Yang kelakarnya...half way thru baru aku teringat.... "Eh.. Yang... Cmy ordered Grilled Chicken Chop kan..." iskkk.. Chicken Chop ni plak yg dia buat... too crispy... tak abis pun... RM13




My lalling's Grilled Lamb Chop - he didn't finish it... black pepper nyer gravy tu tak sedap katanya... (for me ok jek ) aku gak la yg ngabis kan... RM18
Total: RM39
Berbaloi kah??? Tak langsunggggg.... baik mkn kfc lagi besshhh... huarrghh....
Komen lain2:
The ambience kire oklah... cun...cantekkk...
Waiter yg serve kiteorg tu baru katanya... silap amik order... iskk... tapi bos dia (xtau la btul ke bos..tp gaya bos la).. bersungguh mintak maaf sambil bg alasan yg amik order tadi baru....

5 comments:

Tie said...

Laa...ingat kacang tu free.

Dahlah mahal, tak sedap lak?? Teruk lah gitu.

drugbuddy said...

oh. cafe aunty my friend. kerabat diraja pahang punya ni tak silap. sebab my friend tu kerabat diraja pahang.

tak pernah pergi makan pun sini. i selalu kat coffee street dan timur dulu.

miss cloudy said...

ooo..patut laa.. dah agak dah sebab tgk owner n family dia mcm high class jek...

Neeza Shahril said...

kat mana ni? menarik je nampak..

miss cloudy said...

this place area kemaman kopitiam kat depan megamall