nuffnang

Wednesday, July 30, 2008

Alamak...Terkena Tag Sudahh...

Tag dari orang jauh ni... blogger dari Saudi...so utk tdak menghampa kan Pn. Neeza...saya dengan sukacita nyer for the first time ever in this blog akan buat tag ni...

Here it goes....


1st time naik kapal terbang -
Masa sekolah rendah...with my family..sgt excited sebab ada meja lipat yg kat depan seat kita tu, sampai boleh terpikir rugi tak bawak homework... haha.... n yg best nyer bila aku dok citer kat kawan2 sekolah..aku mati2 ingat dlm kapal terbang tu tingkap dia buleh bukak sampai masuk angin!!! haha...

1st time beranak -
erkkk...tak merasa lagi...insyaAllah....soon!

1st time pergi overseas -
ermm... yg jauh2 la kan...S'pore tak kira lah ek..masa darjah enam p visit my dad yg tgh buat course kat UK..

1st time duduk jauh drp family -
after SPM

1st time kerja -
masa 2nd year kat univ kot... keje buat survey ngan TDC jek
lepas published post ni then baca balik entry ni baru hari ni teringat..ehh aku pernah keje jadi cikgu sandaran lah before masuk univ.!! iskkk mcm mana leh lupa ni....

1st time rasa diri gemuk -
masa sekolah menengah kot...ada spare tyre oredi!!!??

1st time bercinta - ermm...bercinta sorang2... dlu lagi.. (minat org..tp org tu tatau pun kita minat dia...) 1st time bercinta betul....ermmm...ntah la...few years back kot...aku ni late blommer dalam bab2 chinta ni..hehe

1st time rasa diri cantik - erkkk...tak ingat..

1st time masuk cinema - sekolah rendah...tgk citer indon apa ntah...with my bro, mom n her fren + her kids

1st time admitted in hospital - Alhamdulillah tak pernah lagi..

_________________________________________________________

Ahkakkk....ni je yg saya mampu buat... 2 lagi tu kira buat lain kali if rajin yek...hehe

2 comments:

Neeza Shahril said...

cellamak!! dalam dok enjoy teringat nak buat homework tu. memang rajin la cik cloudy.. padan la sekarang pun rajin dalam segala hal :)

yang 2 lagi tu akak pun tak paham sangat tapi bantai aje.. hehehe..

Mohd Kamal said...

Dulu slalu jiwang2 kat Miami Beach (Telok Bahang, Penang). Kira oversea gak ker?