nuffnang

Friday, March 11, 2016

FOOD DELIVERY IN KUANTAN: FOOD2GO

Kalau kat KL dah ada Food Panda kan... kat Kuantan baru nk ada ni haa... Food2go

the idea is pretty brilliant... just like Food Panda



dia orang ni akan hantar makanan yg korang order tak kira dari kedai mana... dan of course la ada service charge.... sgt sesuai utk mereka yg tade masa nak keluar dan drive jauh jauh jem2 time lunch break... contoh la kan keje kat UMP Pekan nunnn...  tapi nak makan Chicken Parmigiana Kotakalam...  (errkkk...xsure plak food2go ni cover smpai UMP Pekan tak) tu korang kena check out FB FOOD2GO dia orang




ni cara nak order... diaorang ni third party nyer ... so makna nya diaorang ni bukan part of mana2 kedai makan la.. diaorang just buat delivery utk mana2 kedai yg korang nak




macam klinik plak.. hihi... ada yg panel dan tak panel...  so... kalau kedai tu kedai panel diaorang murah la sket caj nyer... it is a win-win situation sebenarnye kan... baik utk customer dan baik jugak utk bisnes owners...



haaa.. burgerak pun diaorang boleh deliver kan...



ini pulak menu KOTAKKALAM




they really mean business, tgk bekas penghantaran tu... mesti tahan panas kan tu



so... apa lagi.... call je lah...

No comments: