nuffnang

Saturday, January 10, 2009

Cinta Adam dan Hawa

Suka lah lagu baru Misha Omar nih...
lirik nyer yg menarik ditambah pulak dengan melodi nyer yg sangat best... lively n happy

Tapi... cinta cik cloudy skarang ni mcm sangat tak lively n happy... uhuksss..

ntah laa...

malas nak pk la... enjoy the song.....

Cinta adam dan hawa
Terbit di syurga terang di jiwa
Menggerakkan nurani
Mencari kasih suci
Sehingga kita yg tertinggal saling damba
Sentiasa rasa sunyi bersendiri
Mana dia kekasih hati
Mana dia pujaan ku yang sejati
Dengarlah bisikan asmaraku

c/o
Cinta adam dan hawa
Satu bersama satu terpisah
Buat diriku tertanya-tanya
Cinta adam dan hawa
Satu harapan, satu sandaran
Buat diriku rindukan dia
Kau yang aku puja
Kau yg aku cinta.....oh

Kasihku di Firdausi
Cinta adam dan hawa
Terbit di syurga terang di jiwa
Menjadi saksi impian murni

6 comments:

Neeza Shahril said...

apa kena cik cloudy?
kenapa macam tak best pulak sekarang ni?
nak share dengan madam bledho tak?

LifeSaver said...

nape cinta cloudy??too cloudy ke?

miss cloudy said...

lifesaver... ye laa..agak mandomm skett...

madam bledho... hehe... dua2 tgh PMS ni haa... haha

13may said...

layan blues nampak...hehhe

take care :)

adenium said...

emmm sh=yahdunya lirik... :-(

eedany said...

semoga sekarang u dah ok...

dah makan cloudy?

:)