nuffnang

Tuesday, October 21, 2014

lalala...

I'm bored.


Sebab esk dah nak cuti sampai ari Ahad kan
Sebab takde keje yg mendesak-desak kena siapkan
Sebab office ni mcm sunyi je, xde org
Sebab rindu kat seseorang
Sebab dah lama tak jumpe seseorang

So dari tadi duk menjelajah dari satu blog ke satu blog, jumpe blog ni... http://secondsanctuary.blogspot.com/ psl day to day life of a malay girl married to a mat saleh from US, now dia dah settled down kat US, mcm best jer.. biasalah tgk life org kan nampak mcm semua best..

ok dah, nk g kejar boss plak yg super duper bz

1 comment:

tiga lalat said...

Salam. Hee kahwin memang seronok, tapi hendak menjaga perkahwinan itu yang tidak berapa seronok.