nuffnang

Wednesday, June 12, 2013

The Apprentice Asia; Episode 4


Nescafe Dolce-Gusto produk yg para peserta The Apprentice Asia kena promote kali nih.

Kedua-dua kumpulan peserta fly ke Singapore utk tugasan kali nih. Diaorang kena buat promosi Nescafe Dolce-Gusto ni, team yg berjaya menarik hati pihak Nescafe akan jadi pemenang tugasan nih.

Kali nih aku rasa macam Nash play it safe... lay low gitu.. well at least itu apa yg dipaparkan di tv la kan.. coz kite kena paham, bila masuk tv lepas editing things can be different..

So, team maverick menang lagi kali nih,dan sekali lagi team apex kena masuk ke boardroom utk penyingkiran. Sekali lagi, ada bibit2 peserta yg nak tarik diri, kali ni, Ningku peserta dari India, tapi Tony laju2 ckp dia taknak a quitter, last week Dee dah quit kan takkan la kali ni ada lg yg nak quit, menyerah kalah gitu..

tapi in the end memang Ningku pun yg kena pecat.....


2 comments:

atty's said...

lor terlupa pulak nak tgk semalam entahnya ,asik ada je yg offer nak tarik diri ..

duniafana said...

toughest interview they had