nuffnang

Tuesday, September 06, 2011

BO



BO that I am referring to is.. Body Odor!

Salah satu pencemaran udara yang sangat bahaya! Ni bukan takat berbau BO yg bila kita dok dekat orang yg berBO tu, tapi yang CikCloudy maksudkan ni.. sampai tahap, bila org berBO dah berlalu pergi pun masih tersisa bau BO dia... blergghhhh... serious nyer masalah ni.. tapi macam mana nak bagitau orang berBO tuu?

Nasib baiklah CikCloudy ni jarang2 jer terserempak dengan dia... tapi sekali terserempak sampai boleh buat entry kesannya! Kesiannya orang2 yg hampir dengan dia. Tapi mungkin juga orang yang senantiasa bersama dia dah *kalih?


Just in case org berBO tu terbaca ni... mohon ler ke link kat bawah ni.. ada byk petua simple2 yg boleh kita amalkan.



Tapi, biasanya pakai deodorant pun dah memadai... rasanya masalah ni bukan masalah kecil sebab ada nyer ni...




kalau tak ramai orang berBO takkan la sampai ada yg sanggup invest buat produk tu kan..




*kalih = loghat kelate yg bermaksud dah terbiasa

1 comment:

fndrocka said...

aku pun berbau jugak..tapi berbau wangi lah barangkali.hihik