nuffnang

Tuesday, June 07, 2011

Tutti Frutti Di Kuantan

Frozen yogurt yg mcm ice cream..



Tutti Frutti dah sampai Kuantan...yeay! Bertambah la senarai outlet yg boleh dikunjungi :)
harap2 buleh kurangkan bergaduh dgn si dia.. sbb bila kuar dating dah kehabisan tempat nk pergi.. :)



Lokasi outlet Tutti Frutti di Kuantan.. dekat dengan Restoran Sate Ketupat, dekat blok kedai yg baru depan traffic light besar yg menuju ke Tanjung Lumpur tuuu.. senanglah nak cari sebab byk landmark yg glamer2..






sampai 10 Jun ni ada 10% diskaun..


Masa CikCloudy g semalam, it was abt 11 am.... baru nk bukak kedai ni time tu.. was I the first customer for that day? Hehe...



ni kedai2 yg menjadi jiran nya..



to those yg tak biasa ber tutti frutti... mula2 korang kena pilih saiz cup utk yogurt... pastu off u go to these (above pic) machines... utk fill up ur cup with the yogurt.. ada macam perisa..pastu yg best nyer bleh try plak tuu..


lepas dah fill up cup kita dgn yogurt tu..boleh la pilih toppings nyer pulak.. yg dlm gambar kat atas tu.. ada strawberry, dragon fruits, yg lain2 tu tak ingat la plak


Lagiii toppings yang best2!


dan lagi...



Last sekali kena timbanglah... so the more toppings yg diletak, the more berat it will be.. the more money u have to pay lah.. :)




simple yet attractive...

8 comments:

'AQILAH said...

aih, sedaaaaaaap.

miss cloudy said...

mmg shedap..hehe

Cik Wanie Ghani said...

alahai sedapnya,
wanie kalau nak pi mkn tutti frutti kena pi Penang,
br dpt mkn,
huk huk huk

Hanif Borhan said...

baru p td...mmg besh...kalau muat rasa nak letak je semua toppings...haha

rhnnao tjgneo said...

Terliurrrrrr

tyra uyura said...

bestnye! :)

nada cinta said...

sedap macam baskin robin


nada cinta said...

sedap macam baskin robin