nuffnang

Tuesday, June 07, 2011

Fara Fauzana 1 Juta!!!??

Deejay popular malaysia, Fara Fauzana yang sememangnya dikenali dengan sifat mesra dengan peminatnya akan berhijrah ke Astro setelah menerima tawaran dari Astro sebanyak RM1juta? tawaran tu agak banyak dan besar nilainya.Takkan Fara sanggup melepaskan tawaran sebanyak itu. Fara selepas dihubungi berkata, memang dia ada menerima tawaran dari pihak astro untuk berkerja bersama mereka namun beliau masih belum membuat keputusan untuk berhijrah.

“Ya betul, memang saya mendapat tawaran tersebut daripada pihak Astro tetapi sehingga hari ini, saya masih belum membuat sebarang keputusan. Jika saya sudah membuat keputusan, saya pasti akan mengumumkannya kelak”

Mengenai tawaran RM1juta yang bakal diterima Fara, beliau menjawab “tak adalah” sahaja. Kalau betul beliau menerima tawaran 1juta pun perkara tersebut bukan hairan bagi kami. Pihak Astro tu pun boleh buat apa sahaja asalkan apa yang mereka rancangkan tercapai.


sumber:
ini pulak dari kosmo.com.my


Fara Fauzana dilamar Astro

KUALA LUMPUR – Deejay Fara Fauzana kini berada dalam dilema sama ada mahu terus setia bersama stesen radio Hot.FM atau berhijrah ke stesen televisyen Astro selepas dikhabarkan menerima tawaran kontrak mencecah RM1 juta.

Fara atau nama sebenarnya Farah Fauzana Mohd. Fadzil, 31, yang kini berkhidmat di stesen radio Hot.FM mengaku menerima lamaran daripada pihak Astro untuk berhijrah ke stesen televisyen berbayar tersebut.

Bagaimanapun, Fara sewaktu dihubungi Kosmo! berkata, dia sedikit terkejut apabila mendengar dakwaan bakal menerima kontrak bernilai RM1 juta sekiranya bersetuju berhijrah ke Astro.

“Ya betul, memang saya mendapat tawaran tersebut daripada pihak Astro tetapi sehingga hari ini, saya masih belum membuat sebarang keputusan. Jika saya sudah membuat keputusan, saya pasti akan mengumumkannya kelak,” kata Fara.

Menjawab tentang habuan RM1 juta yang ditawarkan pula, Fara hanya berkata: “Tak adalah.”

Apabila ditanya tentang kemungkinan dia meninggalkan stesen radio Hot.FM yang telah menjadi ‘rumahnya’ selama lebih lima tahun dan pulang ke ‘rumah lamanya’ di Astro, Fara hanya menjawab: “Tiada komen.”

Deejay itu juga mengulangi bahawa dia masih tidak membuat sebarang keputusan terhadap kontrak yang ditawarkan kepadanya itu.

Fara turut menafikan dakwaan dia kini memandu kereta mewah jenis BMW X6 sebaliknya menyatakan: “Saya masih memandu kereta lama saya jenis Honda. Kalau ada duit banyak, saya pun teringin juga nak pandu BMW X6.”

No comments: