nuffnang

Thursday, March 03, 2011

Tak Sabar: Nokia E7



Sangat excited bila tgk http://www.symbianku.com/pelancaran-nokia-e7-di-malaysia/ ada cerita pasal launching Nokia E7 pada hari ini! Yess.. today! As I am typing this, the event is in progress.. yang paling tak sabar nak tahu ialah harganya! Cepat la Symbianku.com update pasal harganya, tapi masalahnya, tak sure la plak gang2 Symbianku tu dapat g cover event tu ke tak.. haishhh...

Teringin aku hadiahkan Nokia E7 ni kepada seseorang. Nope! Bukan si dia ituuu (sorry love, :P), tapi seseorang yang dah berzaman pakai handphone yang sama sedangkan banyak duit dia habis dibelanjakan beli handphone baru dan pelbagai lagi kebendaan dunia utk orang-orang lain disekelilingnya..


InsyaAllah.. ada rezeki dapatlah aku hadiahkan sebuah Nokia E7 ni kepada ayahanda tercinta.


updated:

Nokia E7 – Harga rasmi ialah RM1995.00

1 comment:

mache boy said...

hahaha..padan muka Mr Monday x dpt hadiah tu...