nuffnang

Tuesday, March 08, 2011

Kalau Lanjut Pun...




Gambar kat atas tu CikCloudy amik kat Harian Metro 7 Mac 2011, berita pasal orang-orang kita yang suka bertangguh. Tempoh bayar saman telah dilanjutkan dari 28 Feb ke 10 Mac, tapi biasalah perangai kitakan.. tunggulah 10hb ni for sure berpusu-pusu lah orang serbu Pejabat Pos tu..

Macam sorang kerani Pejabat Pos cakap kat MrMonday lah, hari last nanti barulah berjuta org datang nak bayar saman, pastu mulalah marah2 (orang yg nak bayar saman tu la) sebab kena tunggu lama. Dah tu sapa suruh last minute baru nak bayarkan. Eh.. aku pulak yg emo.. haha...

2 comments:

Cik Wanie Ghani said...

biasalah tue yunk,
bila dah nak tamat tempoh,
brlah tergagau nak pi bayar,
pastu mulalah marah + merungut plak,
hurm

miss cloudy said...

ya betuiii tuu... thanx for d visit cik wanie