nuffnang

Tuesday, December 07, 2010

Maal Hijrah

Selamat Tahun Baru Buat Semua Pembaca yang beragama Islam, syukur kita kepadaNya diberi nafas lagi untuk memasuki tahun baru ini, semoga kita semakin bersemangat dan berusaha untuk menjadi manusia yg lebih baik dari tahun sebelum ini. Menjadi muslim yg lebih baik dari semalam.

Memang itulah harapan CikCloudy, menjadi yang lebih baik.

1. Menjadi umat Nabi Muhammad S.A.W yang mensyukuri nikmat-nikmatNya, yang taat dan patuh kepada suruhanNya.. insyaAllah.

2. Menjadi anak yang membahagiakan kedua ibubapa.

3. Menjadi pasangan yang kurang mengada-ngada... hehe... (ada masanya mengada2 tu penting)

4. Menjadi pekerja yang lebih rajin dan cekap.

5. Menjadi lebih baik kepada diri sendiri, bila berjani dengan diri sendiri, adalah perlu ditepati, contohnya, petang ni nak exercise, so petang ni wajiblah berexercise... :)


ok.. itu je la azam tahun baru yg boleh di reveal kan di sini... yang lain2 byk lagi, tapi it's too private..



p/s: thanx Mr.Monday for mengangkut detergent yg 8kg tadi tu yer.. hehe...




2 comments:

Amy Syaquena said...

As'salam...

salam ma'al hijrah..

miss lolly a.k.a luvfareda said...

nice azam :)

elamat tahun baru =)