nuffnang

Saturday, September 25, 2010

Hits Paling Paling Banyak Kot (Part 2)






Rasanyer, hits yg dalam gambar kat atas tu la rekod hits paling tinggi yang pernah dikecapi oleh cloudymonday setakat hari ini... kalau blog lain hari-hari main ribu-riban, my humble blog ni dapat 100hits sehari pun kira ok dah.. yang dapat sampai 766 hits tu.. sume nyer gara-gara kes pembunuhan yang paling dahsyat tuu..




Yang ni plak bulan ogos hari tu.. lupa dah kes hangat apa yg sampai berduyun2 masuk blog nih..

Tapi, yang geram nyer.. earnings aku dok macam tu je... tak sabar nak cashout for the second time nih!

One thing yang kena pegang... pesanan dari blogger2 otai lain.. kena rajin buat entry sendiri, dari hati yg ikhlas.. jgn main copy paste je.. ok ok.. saya akan cuba... :)

1 comment:

zuk zuhaiza said...

tinggal jejak kat sini lah..tak jumpe shoutbox..huhu.

wahh~
tingginya hits dia