nuffnang

Tuesday, July 13, 2010

Maybank2u.com 3rd Party Transfer Kononnnnn!

Tadi check email.. tetiba ada byk email dari maybank2u.com 3rd party transfer, aikss.. my first thought, sapa plak yg transfer duit to my account nih? Pastu bila baca betul2 baru perasan, sender nyer

Rupa-rupanyer, another spam email yg nak promote apa benda ntah.. rasa nyer skim piramid nih... eissskkk.. sakit nyer hatii... nak trick kita lah nih... korang berhati-hati yer kalau dapat email macam ni...


Maybank2u.com 3rd Party Transfer

Tuesday, July 13, 2010 6:06 PM
To:

This is to inform you that MR RM TO YOU has transferred RM100-RM500
to your Maybank account for SISTEM BISNES SEGERA everyday via Maybank2u.com.
**********************************************************************
Benar.. Anda mampu menjana RM100-RM500 atau lebih sehari!

Assalamualaikum wbt & Selamat Sejahtera..

Saya ingin mengajak anda ke laman web saya di: http://bit.ly/bAwdls

Konsep mudahnya adalah:

~Memiliki Laman Web Sendiri & Terima Pendapatan terus ke akaun bank anda!~

Satu tempahan sahaja dah balik modal, selebihnya masuk poket anda.

Jika anda berminat sila layari: http://bit.ly/bAwdls
Segeralah dapatkan pakej ini sementara masih dalam harga promosi.
Terima kasih

Nor Faz
http://bit.ly/bAwdls

**********************************************************************
DISCLAIMER: Special invitation.

http://bit.ly/bAwdls

3 comments:

daisy said...

cisz,penipu..buaya darat~(tetiba)

eiman said...

promote skim cara baru tu..

tengkorakemas said...

hm..agak2la nak promote sampai mcm tu..tak pro langsung main spam2 ni..