nuffnang

Thursday, December 17, 2009

Yang Hangat Hari Ini

Like I said in the previous post.. this is too good to just ignore without taking the opportunity of copy&paste the news.. huhuuuu.. terukk tul aku.. hehe...


Well.. ramai je yg suka online baca blog.. tapi tak suka baca newspaper.. so dengan baca blog diharap dapat la tahu apa yg hot di dalam dunia artis..'Saya tidak cukup kacak untuk Zizie'


KUALA LUMPUR - Ahli Parlimen Kinabatangan, Datuk Bung Moktar Radin (gambar) menafikan bahawa beliau akan berkahwin dengan pelakon terkenal tanah air, Zizie Ezette.
"Saya tidak cukup kacak untuk beliau (Zizie)," kata wakil rakyat Barisan Nasional (BN) itu ketika dihubungi melalui telefon selepas wakil media gagal menjejakinya di Bangunan Parlimen di sini.
Desas-desus yang mengatakan Bung Moktar, 50, akan berkahwin dengan Zizie, 31, merebak dengan pantas di Parlimen sejak pelakon itu membuat pengakuan dilamar seorang Ahli Parlimen dari Sabah baru-baru ini.
Sebelum itu, Bung Moktar telah berjanji untuk datang ke Bangunan Parlimen untuk berjumpa dengan beberapa wakil media yang ingin mendapatkan kepastian mengenai hubungan beliau dan Zizie.
Bagaimanapun, wakil media kemudiannya dimaklumkan melalui khidmat pesanan ringkas (SMS) bahawa beliau sibuk dan terpaksa menghadiri satu mesyuarat semalam.
"Sorry, there is no kahwin kahwin kahwin, hahahaha," katanya dalam satu lagi SMS kepada media.
Ditanya sama ada beliau telah melamar Zizie menerusi SMS, Bung Moktar tidak membalasnya. - Bernama

No comments: