nuffnang

Sunday, November 15, 2009

Muzik-Muzik Separuh Akhir












gambar amik kat mstar.com.my



Jumaat malam lepas tengok Nur Kasih aku tengok Muzik-Muzik Separuh Akhir kejap, tapi halfway je aku dah lost interest... tak larat dah nak tgk, tido lagi baguss... so.. internet lah yg jadi sumber maklumat... yang top 5 nyer ialah
















  1. Aurora - Estranged













  1. Pakai Buang - Stacy











  1. Seadanya Aku - Nubhan



4. Bengang - Akim



5Aku Rindu Sayang Kamu - Black



wahhh... didominasi oleh artis realiti dan yg paling menarik... 4 drpd 5 artis akademi fantasia..

best gak buat tade kategori ni kan... tapi bila final nanti for sure la lagu tradisional ka, pop etnik ke tade kannn...

1 comment:

Nem0 o0h Nem0 said...

harap2 black menang,sbb sore dia mmg mantap tapi stacy pun best jugak..heheh