nuffnang

Saturday, November 14, 2009

Accident Yang Pelik



On the way nak g ke Giant tadi.. ada kesesakkan la plak... hmm..mesti ada accident nih..




memang ada accident pun.. tapi accident nih agak pelik skit la... dari apa yg aku tgk masa lalu tu..




keta yg accident tgh kena angkut dengan tow truck... tak nampak dalam gambar nih..


apa yg pelik nyer.. keta yg accident tu macam accident masuk longkang daripada tempat parking keta yg utk dijual... erkkkk... serious.. kan sebelah Giant tu ada tempat jual keta second hand.. haa kat situ la accident nyer... keta satria kuning..apa yg aku nampak.. kesan keta satria kuning tu rempuh pagar tempat parking tu..depan pagar tu plak ada longkang... so.. assumption aku ialah.. orang yg start keta tu telah merempuh pagar tempat jual keta tu..maybe keta tu tak free gear kot...

ada sesapa orang Kuantan yg tengok accident tadi tu tak? It was about 10am...

tak pun maybe macam kes ni...





Orang ramai membantu menarik keluar kereta Toyota Corolla GL milik Mustafa Mohamad, 45 yang terbabas akibat brek tidak berfungsi ketika cuba berhenti di atas jeti yang kemudiannya merempuh bot nelayan yang kebetulan berlabuh di jeti Kampung Fikri, Kuala Terengganu hari ini. - Gambar ADNAN MOHAMED - Utusan.com.my








yg ni tak pelik tapi sangat menakutkan... - NST

1 comment:

karipapsayur said...

alamak. ini kes depan umah haku nih. ngeh3

p/s: agaknye nak kereta tapi tamau bayar x? end up start enjin terus jalan depan. keh3