nuffnang

Wednesday, August 26, 2009

Kek Cawan Cupcakes


gambar kek cawan anime nih amik dr http://damncoolpics.blogspot.com



From nuffnang trackker ramai readers yg sampai ke blog ni mencari resepi kek cawan, memang cup cakes nih sesuatu yg menjadi trend masa kini ek...

btw... comey gilerrr cup cakes dlm gambar tu kann..

4 comments:

en_me said...

ramai kawan me dah buat bisnes kek cawan ghitewww.. ehehe, salammm

en_me said...

chomeyynyerr..

Life Goes On said...

Cik Cloudy, akak pernah belajar buat cupcake kat kedai Izad jalan wong ah jang. Kami guna resepi kek coklat dan shifon je, siap hias sekali. Akak ada post gambar2 kek comel tu dalam blog akak dulu-dulu. Itulah first time akak menghias kek, menggigil tangan mula2. Lepas tu rasa macam pro pulak...

Satya said...

Celebrities in Avatar getup
http://gisnap.com/celebrity/celebrities-in-avatar-getup/