nuffnang

Saturday, March 21, 2009

Grey's Anatomy - New Season @ NTV7



Grey's Anatomy dah ada season baru kat NTV7... yey!!

Last nite, diselang-selikan dengan konsert Af 7, aku tgk Grey's Anatomy nih.. tapi since dah lama tak tengok, semacam sedikit lost pun ada... hmm... takpe..nnti kita catch up slow2...




Isobel played by Katherine Heigl

Dah besar pjg dah budak nih.. aku still ingat first movie yg aku tgk dia berlakon...masa tu dia umur dlm 11-12 tahun kot, apa ntah title movie tu, yg bapak dia actor Peranchis yg byk berlakon citer Hollywood tu.. then..aku perasan plak dia ada berlakon citer alien dulu2 tu, again.. lupa gak title.. alaa yg citer alien tu budak2 sekolah yg suke makan sos pedas tuu... hahh...ingat dah.. Roswel kan title nyer..


ni plak Ellen Pompeo stars as Meredith




Chyler Leigh stars as Lexie, watak dia ni lah yg aku agak lost skit, rasanyer the last time aku tgk citer nih... watak Lexie ni baru diperkenalkan then hang kat situ jek citer nyer... she's another Grey dlm citer nih.. adik beradik tiri Meredith rasanyer kan...




the whole cast of Grey's Anatomy.
Gambar2 watak lain2 malas lah nak carik... yg best nyer... McSteamy n McDreamy la kan.. hehe.. Rasanyer nak bli dvd the whole season jek la best sket tgk kan? Tapi mcm buang duit jek... ermm ada sesapa yg sudi pinjamkan tak? hahahaa... nak pinjam Desperate Hswives gak kalau ada...harr..harhhaarrr.... :)




4 comments:

Aziera Yazid said...

ahaks..cloudy!

akak dah download the whole season. lagi sikit je nak habiskan hehe

memamng bestle season ni sbb meredith dgn mcdreamy dah got back together hehe

:: rockafella yanz :: said...

lorr u byk dh ketinggalan dlm season ni ek? btul kata aziera tu.. rmai dh nk abis donlod whole season 5 ni.

watak Lexie tu mmg adik Meredith, tp mak lain2 bpk sama.

agent G said...

first 3 season drama ni ok...
tapi masuk season 4, the drama getting interesting kinda in a gross way...they implied sexes more than medical stuff that i humger for since dlu verangan jadi doktor tp skrg...nyesal tak belajar pepandai~~

miss cloudy said...

akak aziera, wow best nyer.. kita nyer laptop ni dah sengal..nk dload citer2 nih lamba laa sket

rockafella..
almaklumlah busy... busy ngan anak2...erkkk...anak2 kucing n kunci.. hehe


agen g, apa kata jadi pelakon yg jd doktor lah.. haha