nuffnang

Wednesday, March 11, 2009

Aishah AF 7 & Dan Sebenarnya

About to start this entry... tetiba radio hot.fm yg aku dok dengar nih bunyi macam alien tgh bagi signal... ala2 bunyi modem zaman dulu tgh nak dail pun ada... apa sudah jadi??? Dah la since siang tadi water supply tade kat seluruh daerah ni... ni radio pulak buat hal... iskkk... dgn daya imaginasi yg tinggi... aku sedikit takut... apa sudah jadi???

Ahh...


Okeh... tadi aku tgk diari AF 7, eh jap... in order to generate more traffics.. kena tulis Akademi Fantasia 7 ... huhu... ok... dah... ok.. start balik pasal diari AF 7, eh jap.. Akademi Fantasia 7 .. haha... pretty annoying huh??


Anyway, aku sukerrr bangett coz Aishah (student Akademi Fantasia 7) dapat lagu Dan Sebenarnya by YUNA! Sukerrrr...!! Suka lagu tu, bukan suka Aishah tu...suka ke tak Aishah tu tatau lagi sebab tak dgr lagi dia nyer suara.. but one thing, minah nih jenis yg melatah... kesian sangat... muda lagi.. 18 tahun rasa nyer.. so...ada chance la lagu tu makin dikenali ramai n femes... kan?

4 comments:

Anonymous said...

hAi!TuK pEngeTahuan AwAk,PelajAr ni dAh perNah Audition tuk OIAM3 tapi xlepas...so...Rase2nye,DiE ni BerKuaLiti x?huhuhu(sekadAr KoMen)
P/s-sila rujuk ePisod 1 @ 2 OIAm3 =]

Aziera Yazid said...

Ooo yeke? Nak kena tengoklah nanti. Nak tau dia nyanyi sesedap Yuna ke?

Rumah dah ada air ke? Seksa betul rasanya bila lama tak ada air kan? Nasib baik mlm td dah ada kat rumah akak.

Until then, take care

MamaFaMi said...

Aishah nyanyi okay suaranya. Mama suka.

Anonymous said...

sian tengok aishah ni... tahun lepas jadi solo nasyid SMKA... dah jadi macam ni pulak tahun ni... sian dia... sian ustaz ustazah dia...