nuffnang

Tuesday, June 18, 2013

Konsert Yuna

Ada orang nak layan tak kalau CikCloudy nak ajak g tengok Konsert Yuna nanti? 





Kalau betul lah konsert yuna tu akan di buat di Istana Budaya lepas raya ni... macam tertarik lah jugak nak p tengok kan, tadi ada baca kat satu blog retis ni pasal Istana Budaya intai Yuna untuk buat konsert Yuna kat Istana Budaya lepas aidilfitri nih..


Macam sukalah kat Yuna nih... haritu aku ada share video lagu terbaru dia dengan Aizat kan... kalau kat youtube memang banyak la liputan aktiviti Yuna kat states, rasa sangat bangga lah ngan Yuna ni kan.. berdikari di bumi Amerika memperjuangkan seninya.

My fav song by Yuna, Deeper Conversation... lagu lamaaa tu.. masa org tak kenal sgt dia lg.. try la cari kat youtube, i like the lyrics sangat2...

3 comments:

:: Cik Viva :: said...

suka lagu baru Yuna - Lelaki. Lirik dia lebih kurang macam ni "lelaki..tak guuunaaaaaaa"..hehe

miss cloudy said...

haha, yupp best tang lelaki tak guunnaaa tu kann

Kakzakie said...

Yuna punya cara tersendiri itu yg menyerlahkan diri dia.

Terima kasih ke blog kakak. Dah follow sini yg ke 257